Η εταιρεία

Το γραφείο αντιπροσωπειών "ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ" είναι μία εταιρεία με δράση στο χώρο των ειδών υγιεινής από το 1990. Η εταιρεία ξεκίνησε σαν εισαγωγική ειδών κρουνοποιΐας και στη συνέχεια, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στις αντιπροσωπείες, μετατράπηκε σε γραφείο αντιπροσώπευσης ξένων οίκων με ειδίκευση στα είδη κρουνοποιΐας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μεγάλη εμπειρία στο είδος και να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα των πελατών μας. 

Συνεργαζόμαστε με σημαντικούς οίκους της Ιταλίας και της Κίνας και έχουμε στη διάθεσή σας προϊόντα όπως απλές και αναμεικτικές μπαταρίες, ηλεκτρονικές μπαταρίες, υδραυλικά, αξεσουάρ μπάνιου, καμπίνες ντους, σπιράλ, ντουζάκια, αυτόματες βαλβίδες λουτρού, σιφόνια κτλ. 

Η εταιρεία συνεχώς αναπτύσσεται και σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της όλα τα είδη που αφορούν τον τομέα των ειδών υγιεινής. Στο site μας θα βρείτε ένα μικρό δείγμα των προϊόντων που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δειγματίσουμε και να σας ενημερώσουμε για όλα μας τα είδη.